cikkíró pályázat 2013
Írta: webmester Dátum: 2013. márc. 26.
Örökké tartó pillanatok

2013-ban a Szemezgető stábja cikkíró pályázatot ír ki "Örökké tartó pillanatok" címmel. Az írásokat az alábbi témakörökben várjuk:

- Egy pillanat, mely megállította az időt: Erre a jeligére várjuk azokat a cikkeket, melyek valami rendkívüli eseményről számolnak be, legyen az egy fontos családi pillanat a cikkíró életében, egy meghatározó találkozás élménye, vagy egy pozitív vagy negatív történés visszaidézése, melynek következtében az életben minden megváltozott.

- Mosolygó pillanatok: Erre a jeligére vidám történeteket, anekdotákat várunk, ami alapulhat saját élményen, de természetesen lehet fikció is.

- Hétköznapi pillanatok: Erre a jeligére olyan írásokat várunk, melyek hétköznapi, ám egy ember életében mégis fontos pillanatokról szólnak. Szívesen olvasnánk akár annak történetét, hogy fogyatékkal élőként ki hogyan birkózik meg a hétköznapok gondjaival, kihívásaival. Komolyabb és könnyedebb hangvételű cikkeket egyaránt szívesen fogadunk ez utóbbi témához.

A pályamunkákat 2013. május 31-ig folyamatosan várjuk. Egy szakértő zsűri fogja kiválasztani a beérkezett pályaművek közül a legjobbat, melynek szerzőjét tárgynyereményben részesítjük. A zsűri a beérkezett művek közül kiválaszt további 10 alkotást, melyet a kiadványban publikálni fogunk, szerzőjével pedig (beleegyezése esetén) riportot készítünk, mely szintén megjelenik a Szemezgető hasábjain.
Arra buzdítunk tehát mindenkit, hogy ragadjon klaviatúrát, és örökítse meg azokat a pillanatokat, melyeket érdemes megmenteni a tovaszálló idő karmaiból.

Az alkotásokat az alábbi címre várjuk:
Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-szatmár-Bereg Megyei egyesülete
4400 Nyíregyháza Országzászló tér 8. 2 emelet.
Email: info@vakegy.hu
Teljes hír