2012/2013-as tanév
Írta: webmester Dátum: 2012. szept. 03.
Kedves Hallgatók!

Köszöntünk minden régi és új Nyíregyházi Főiskolán tanuló hallgatót a 2012/2013-as tanévben.
A beiratkozás és a tárgyfelvételi feladataitok mellett, szeretnénk felhívni a figyelmeteket az Esélyegyenlőségi Iroda által kínált lehetőségekre: testi- és lelki egészségetek megőrzésére, egyéni problémátok feltárására, kezelése, melyek szintén fontos szerepet játszanak a tanulmányaitok sikeres megvalósításában.
Irodánk évek óta biztosít a főiskolán fogyatékossággal élő hallgatói részére mentálhigiénés szolgáltatásokat (személyes tanácsadások, tréningek keretében), egyéni és csoportos rehabilitációs tornát, stb..

Az év elején kiemelt feladatunk a fogyatékossággal élő hallgatók fogadása, a főiskolai életbe való beilleszkedésük koordinálása és tanulmányi munkájuk segítése.

Várjuk tehát, mindazok jelentkezését, akik „igazoltan” fogyatékossággal élők, de szívesen látjuk a tartós-, krónikus beteg, hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű hallgatókat is, vagy azokat, akik „csak” keresik a segítséget.

Irodánkat a „B” épület fsz. 076-ban találják meg mindazok, akik személyesen keresnek meg bennünket, de elérhetőek vagyunk elektronikusan: http://www.nyf.hu/~dezsibetti/ web oldalon, vagy a facebookon, és természetesen telefonon is: 06-42/599-400/2805- melléken.

Üdvözlettel: az Esélyegyenlőségi Iroda munkatársai

Teljes hír